Kokkekursus / Kokkekursus / UMAMI
UMAMI
 
SURT, SØDT, SALT, BITTERT og .....
 
 
De fleste har sikkert opdaget, at næsten enhver madartikel og køkkenskriver nu bruger ordet UMAMI til at beskrive smag, og selvom UMAMI lyder en anelse fremmedartet, er det lige så dansk som japansk. Ikke ordet, men betydningen.
 
Vi glæder os over, at bogen UMAMI, som vi har udgivet med professor Ole G. Mouritsen, har skabt så store dønninger i de danske professionelle og private køkkener, og med den nye udgivelse hos Columbia University Press, har vi pludselig fået hele den engelsktalende verden i tale.
 
Har man lyst til til at gå i dybden med UMAMI, som giver vores mad velsmagen, fylden og uendeligheden, så giver vi på dette kursus et indblik, forståelse og værktøjer til at få den daglige og den store weekend-middag til at nå nye højder.
 
Vi starter med et lille foredrag om den grundlæggende viden med smagsprøver til at illustrere nogle af pointerne, og klæder så alle på til den fascinerende verden i smagens hænder, inden den gastronomiske oplevelse spækket med UMAMI ender på bordet.
 
Kursus og middag inkluderer:
  • Kaffe, introduktion og præsentation af dagens retter og opskrifter
  • Spiseligt foredrag om UMAMI
  • Kokkekursus
  • Øl, vand og vin i køkkenet, mens der arbejdes
  • Aperitif med UMAMI appetizere
  • 7-8 retters UMAMI middag som 4 serveringer med tilhørende vine
  • Opvask, servering og menukort
  • Alle opskrifter fra dagens middag tilsendt efterfølgende
Kokkekursus min. kr. 12.500 for op til 20 deltagere, ved flere end 20 ps. kr. 575 pr. ps.
 
Derudover middag min. kr. 9.500 eller kr. 825 pr. kuv. ved flere end 12 ps. / inkl. aperitif og appetizer, UMAMI gourmet-middag med passende vine, kaffe og lidt sødt. Til middagen kan der inviteres gæster, pris kr. 825 pr. ps.

Ved min. 20 deltagere til spiseligt foredrag, kursus og middag således kr. 1.450 pr. deltager.
 
Kurset starter mellem kl. 15 og 16:30, som det kan passe bedst, og  et arrangement med foredrag, kursus og middag varer 7-8 timer.

Alle priser er inkl. moms. På dette kursus sælges UMAMI-bogen til kr. 175.
 
Middagen kan udvides med en ekstra servering og vin, kr. 150 pr. ps. eller med en opgraderet vinmenu, pris f.eks. kr. 150 pr. ps.
 
Med forbehold for ændringer
STYRBÆKS | CVR: 20737034 | Slettensvej 223, DK-5270 Odense N  | Tlf.: 65915001 | mail@styrbaeks.dk