Restaurant / Selskaber / Selskaber
SELSKAB PÅ STYRBÆKS
 se menu-eksempel nedenfor

 3, 5 og 6 retter eller ALL IN
MENU som 3 serveringer

 Menu 3 retter
Forret, hovedret og dessert
Aperitif, 3-retters menu,
hvidvin og rødvin med efterskænkning,
kaffe samt menukort
  Pris kr. 675 alt inkl. 

Med vin efter behov under middagen

Pris kr. 750
Op til 5 timers arrangement, min. 24 voksne

~~~◊~~~

Menu 5 retter
2 forretter, hovedret og 2 desserter
Aperitif & appetizere, 5-retters menu,
hvidvin og rødvin med efterskænkning, dessertvin
 kaffe & sødt samt menukort 
Pris kr. 795 alt inkl. 

 Med vin efter behov under middagen
Pris kr. 875
Op til 6 timers arrangement, min. 24 voksne

~~~◊~~~

Menu 6 retter
3 små forretter, hovedret og 2 desserter
Aperitif & appetizer, 6-retters menu,
hvidvin og rødvin med efterskænkning, dessertvin,
kaffe & sødt samt menukort 
Pris kr. 825 alt inkl. 

Med vin efter behov under middagen

Pris kr. 895
6 timers arrangement, min. 24 voksne

~~~◊~~~

 ALL IN
Menu 5 små forretter, hovedret og 3 desserter
Aperitif & appetizer, MENU ALL IN,
hvidvin, rødvin og dessertvin med efterskænkning,
kaffe & sødt samt menukort
  Pris kr. 925 pr. kuv. alt inkl. 
Op til 7 timers arrangement, min. 24 voksne
 
Med vin efter behov under middagen
Pris kr. 995
Op til 7 timers arrangement, min. 20 voksne

I stedet for vin serverer vi gerne vand, øl- eller saftmenu

 
~~~◊~~~

 MENUEN 2018 PÅ STYRBÆKS
 som 3, 5 og 6 og ALL IN med 9 retter
som 3 serveringer

 Langtidshævet ValdemarBrød på Mel fra Kragegården

FORRETTER
FennikelLaks ”Tayaki” med RosaPeberSauce,
SpringLøg og GræskarKerner

Koldrøget, skotsk Laks label Rouge
med grillet Avocado og Quinoa

Varmrøget Torsk med PersilleTomat,
Urter og PeberRodsMojo

Cremet Høne med sprød Tsukemono,
STYRBÆKS røget Bacon og syltede, fynske Asparges

Toscansk, lufttørret VildsvineBresaola, spanske Mandler,
brændt, rød Peber og sorte Linser med Balsamico

Saftig, fynsk Hane stegt i KrydderUrter med
sprøde Salater, ParmesanEmulsion,
SpringLøg og BrødCroutôns

HOVEDRET
Modnet, dansk Kalv stegt rosa og mørt med Sar,
stegte Kartofler med PersilleGremolata og Gastrique,
gratineret KejserHat med Timian, Parmesan og HvidLøg
og Ratatouille med grillet Squash og PinjeKerner

DESSERTER
MarcipanMandelKage med Rabarber,
hvid ChokoladeCreme og Kompot med Frugt og Bær

Bagt CitronCreme med BagHavens HindBær,
Pistacie, ChiliMarengs og PufSukker

HavreIs med karamelliseret HasselNød

Detaljer skifter med årets gang

Med forbehold for ændringer
 
 
STYRBÆKS | CVR: 20737034 | Slettensvej 223, DK-5270 Odense N  | Tlf.: 65915001 | mail@styrbaeks.dk