Restaurant / Julemenu
uDEN STORE JULEMENU PÅ STYRBÆKS 2018
 
Vi åbner for á la carte to weekender og den sidste fredag op mod jul
fredag og lørdag den 7. og den 8. december, den 14. og 15.
samt fredag den 21. december.

Ankomst mellem kl. 17:30 og 19.
Reserver og bestil aftenes set-up forud. 
 
SERVERING 1 · 4xhav
Ristet KamMusling
i Yuzu med Agurk og ShisoBlade

Skotsk Laks Tataki med ØstersEmulsion,
GlasKåls-Tsukemono og Tang

NordSøTorsk og Hummer med brændt Porre
og fynske, syltede, hvide Asparges

Sepia Blæksprutte tørret & grillet
med MisoMayo og 5 Epiceries


SERVERING 2 · rødtunge
Pocheret RødTunge på toasted Abruzzo-Safran
med cremet SkorzonerRod, PalmeKål og Abruzzo-Trøffel
 

SERVERING 3 · vildsvin & fasan
Lufttørret, toscansk VildSvineBresaola
med OpalBlommeKompot og UmamiCashewNødder

FasanBacon og lun Jordskokke
med Spinat, syltede Løg og EneBær
 

SERVERING 4 · gås
Bryst af UngGås og ristet SvampePolenta med Tallegio,
braisseret PichonÆble med Kvan fra Fjorden,
brændt Pastinak og ÆbleGastrique


SERVERING 5 · 4 oste
Hel Stilton fra Nottinghamshire
med PortVin og Clara Friis Pære

Lagret Ged fra GundeStrup
og husets SolBær i RosmarinEddike

Appenzeller og HasselNøddeKIks
med Parmigiano Reggiano

Brie de Meaux
med ristet PorterRugBrød


SERVERING  6 · 4 desserter
Sorbet af Cox Orange fra Lyø
med STYRBÆKS ÆbleBlommeBrændeVin

GræskarKage med Kanel,
StjerneAnis og syltet CitronSkal

Cremet BrunKageIs med MillingeKirseBær
og karameliserede Mandler

Kvæder & CitronCreme
med HindBærSauce & Guf

Med forbehold for ændringer
~~~~~◊~~~~~ 
 
ALL-IN AFTEN
 
MENU MED BOBLER & 5 VINE SOM 6 SERVERINGER
4xhav, rødtunge, vildsvin & fasan, gås til hovedret,
4 oste fra ostevognen og 4 desserter
med bobler, vine og/eller sparkling juice,
øl, most, sodavand til menuen

ALL IN / PRIS ALT INKL. KR. 1.250

HELE JULEMENUEN UDEN DRIKKE PRIS KR. 850
 
 
~~~~~◊~~~~~
 
 MENU DEN GYLDNE MIDDELVEJ
 
SOM 4 SERVERINGER
MED 4 GLAS BOBLER/VIN, MOST/SAFT ELLER ØL

4xhav, mellemret med rødtunge eller vildsvin & fasan,
gås til hovedret og 4 oste eller 4 desserter, kaffe & sødt

PRIS ALT INKL. KR. 995

MENU DEN GYLDNE MIDDELVEJ UDEN DRIKKE PRIS KR. 675

  
~~~~~◊~~~~~
 
 
JULEMENU & VINMENU / SELSKAB
 
APERITIF & APPETIZER, MENU & VINMENU, KAFFE & SØDT
Aperitif & appetizere, menu 4xhav, gås til hovedret og 3 desserter
med 3 vine, most/saft eller øl under middagen, kaffe og sødt

PRIS KR. 995

 
BESTIL PÅ FORHÅND / tlf. 65 91 50 01 eller mail@styrbaeks.dk
STYRBÆKS | CVR: 20737034 | Slettensvej 223, DK-5270 Odense N  | Tlf.: 65915001 | mail@styrbaeks.dk