NytårsMenu / Handelsbetingelser
Handelsbetingelser Nytårsmenu
 
Efter køb modtages via den oplyste mailadresse en kvittering, som bedes medbragt ved afhentning. Husk at benytte samme e-mail adresse hele vejen igennem, også ved evt. henvendelse til os, så bliver det nemmere at følge ordren.  

Afhentning
Tidsintervallet for afhentning fremgår af varenummeret i bestillingen,
f.eks. ”Varenr.: Afhentning 1130-1230 ALL IN”.
 
Afhentning sker indenfor det valgte tidsinterval på vores adresse:
 
STYRBÆKS
Slettensvej 223
5270 Odense N
 
Afbestilling
Ændring i antal på op til max 50% af oprindelig ordre kan ske indtil 28/12 2018 via mail til mail@styrbaeks.dk. Ved rettidig reduktion i antal og oplysning af kontonummer refunderes den indbetalte difference fratrukket et gebyr DKK 50,00.
 
Betaling
Betaling sker via PBS med Dankort og VisaDankort uden ekstra omkostning. Beløbet hæves efter bestilling, når betaling er gennemført i webshoppen.
 
Vores kapacitet ikke er uden begrænsninger 
selvom vi har reserveret en anseelig mængde af de gode råvarer hos vore leverandører. Hold evt. øje med, hvornår de mest populære af de seks intervaller begynder at blive lukket ned - så længe de fleste er åbne, melder vi ikke udsolgt fra den ene dag til den anden.
 
Bestil i god tid
- for vi tilbereder hele menuen fra bunden, og der vil komme et tidspunkt, hvor vi i første omgang lukker for afhentning i de mest populære intervaller.
 
Forbehold
Vi tager forbehold for ændringer i menuen. Derudover tages forbehold for tastefejl, prisændringer, udsolgte varer og tekniske fejl. Alle priser er inkl. moms i DKK.
STYRBÆKS | CVR: 20737034 | Slettensvej 223, DK-5270 Odense N  | Tlf.: 65915001 | mail@styrbaeks.dk