Restaurant / Aktuel Restaurant

FORÅRSFORNEMMELSER

Næste åbning som restaurant
bliver fredag og lørdag
den 26. og 27. april 2019
Ankomst ml. kl. 17:30 & 19

ASPARGES, FJORDREJER, HORNFISK,
NYE KARTOFLER, LAM & RABARBER

ROSÉ APERTIF & APPETIZER SEANCE
Cava brut rosé Vega Medien Uveste Valencia,
Olivier Coste økologisk rosé og/eller 2016 vin gris Birichino Santa Cruz Californien 
 
3 X ASPARGES
”Høns & Tarteletter”
Grøn Asparges med SkvalderKålsBrioche, brændt Æg og FjordRejer 
Hvid Asparges med pisket Smør og sprødt KyllingeSkind
2016 Les Garennes Domaine Laporte Sancerre (sandsynligvis)
 
HORNFISK
HornFisk med KampotPeber og grøn Asparges i Koji 
2013 Riesling Lemelson Vineyards Oregon (sandsynligvis)
 
2 SLAGS ØKOLOGISK FYNSK LAM
Lammebov slowcooked med Citron, Rosmarin og HvidVin
med grillede, grønne Asparges og Kølle stegt rosa på Træ med LøvStikkeRabarber, hvide asparges og ny SpidsKål med RygeOstCreme
xxx / vin ikke afgjort
 
FRISKOST & DESSERT
STYRBÆKS FriskOst med Asparges-Tsukemono
Sprød HavreKage med SkovMærkeCreme RabarberTiramisu med Mascarpone og KnoldSelleriCacao Karameliseret SmørButterDej med Yuzu, GuleRod og Ingefær RabarberIs med ValhronaChokolade og frisk Mynte
xxx / vin ikke afgjort
 
- med forbehold for ændringer -

ALL-IN AFTEN
MED APERTIF & APPETIZER,
HELE MENUEN SOM 4 SERVERINGER OG 4 VINE
og/eller sparkling juice, øl, most, sodavand til menuen

 ALL IN / pris alt inkl. kr. 1.095
Menuen 4 serveringer uden drikke / pris kr. 825

 ~~~¤~~~

 BOBLER & 3 SERVERINGER
MED ASPARGES, LAM, 2 DESSERTER OG 3 VINE
og/eller sparkling juice, øl, most, sodavand til menuen

BOBLER & 3 SERVERINGER MED 3 VINE / pris alt inkl. kr. 895
Menuen 3 serveringer uden drikke / pris kr. 650

 Hør evt. nærmere på mail@styrbaeks.dk eller tlf. 65915001

 
STYRBÆKS | CVR: 20737034 | Slettensvej 223, DK-5270 Odense N  | Tlf.: 65915001 | mail@styrbaeks.dk