Restaurant / Aktuel Restaurant

VILDERE BLIR´ DET IKKE!
inspireret af vores vildtkogebog ”Jagt forbi”
og alt hvad den fynske natur og producenter kan bidrage med

FREDAG den 12. og LØRDAG den 13. oktober 2018
Den korte VERSION med start kl. 17:30 eller 20:15
og ALL IN med ankomst ml. kl. 18 & 19
 
Reserver på mail@styrbaeks.dk eller tlf. 65915001
Oplys foretrukket tidspunkt
samt "Menu/vinmenu" eller "ALL IN" ved bestilling


VILDT-PARADE
BålSuppe med VildtJerky og Kartoffel
CiderFladbrød med Buk, sprød Kål og ChiliYoghurt
VildtBurger med BirkeBarkBoller, SimreDyr, Tallegio og EneBærKål
VildtPie med frisk GedeOst, GræsKar og SortKål

4 FORRETTER
Vild Foiegras-HotDog
Bryst af VildAnd som Salat med spicy Citrus, SortKål og AspargesBroccoli
Tørret DyreFilet med Hibiscus og ÆbleChutney
Lynrøget KølleSteg med RødBede og SennepsKorn

MELLEMRET
Fasan i Kokotte med Tallegio og gratineret KejserHat

HOVEDRET
DyreRyg og ParmesanKål med Gastrique, TytteBærGremolata og bagte Mandler

DESSERTVOGN
ChokoladeKage med syltede Blommer
ÆbleKager med Calvados, Crumble og Creme
Clara Friis Pære med HasselNød, NougatCreme og PæreGelé
CitronTærte med lokale Figner i lokal BrændeVin

Med forbehold for ændringer
 
ALL-IN AFTEN
Start mellem kl. 18 og kl. 19, som vi kan få det til at passe

MED APERTIF & VILDT-PARADE,
HELE MENUEN 4 SERVERINGER OG 4 VINE

med en hvidvin, to rødvin og dessertvin
og/eller sparkling juice, øl, most, sodavand til menuen
ALL IN / pris alt inkl. kr. 995

 
MENU & VINMENU
2 TIMER kl. 17:30 eller kl. 20:15
Vi serverer som 3 serveringer 
Vild hotdog og vildand, dyreryg og 2 desserter
med hvidvin, rødvin og dessertvin
og/eller sparkling juice, øl, most, sodavand til menuen
Pris alt inkl. kr. 595
 
 
Reserver på mail@styrbaeks.dk eller tlf. 65915001
 Oplys foretrukket tidspunkt
samt "Menu/vinmenu" eller "ALL IN" ved bestilling
 
STYRBÆKS | CVR: 20737034 | Slettensvej 223, DK-5270 Odense N  | Tlf.: 65915001 | mail@styrbaeks.dk