Kokkekursus / Kokkekursus / UMAMI
UMAMI
 
SURT, SØDT, SALT, BITTERT og .....
 
 
De fleste har sikkert opdaget, at næsten enhver madartikel og køkkenskriver nu bruger ordet UMAMI til at beskrive smag, og selvom UMAMI lyder en anelse fremmedartet, er det lige så dansk som japansk. Ikke ordet, men betydningen.
 
Vi glæder os over, at bogen UMAMI, som vi har udgivet med professor Ole G. Mouritsen, har skabt så store dønninger i de danske professionelle og private køkkener, og med den nye udgivelse hos Columbia University Press, har vi pludselig fået hele den engelsktalende verden i tale.
 
Har man lyst til til at gå i dybden med UMAMI, som giver vores mad velsmagen, fylden og uendeligheden, så giver vi på dette kursus et indblik, forståelse og værktøjer til at få den daglige og den store weekend-middag til at nå nye højder.
 
Vi starter med et lille foredrag om den grundlæggende viden med smagsprøver til at illustrere nogle af pointerne, og klæder så alle på til den fascinerende verden i smagens hænder, inden den gastronomiske oplevelse spækket med UMAMI ender på bordet.
 
Kursus og middag inkluderer:
  • Kaffe, introduktion og præsentation af dagens retter og opskrifter
  • Foredrag om UMAMI med smagsprøver
  • Kokkekursus
  • Øl, vand og vin i køkkenet, mens der arbejdes
  • Aperitif med UMAMI appetizere
  • 5-retters UMAMI middag som 3 serveringer med tilhørende vine
  • Opvask, servering og menukort
  • Alle opskrifter fra dagens middag tilsendt efterfølgende
Kokkekursus kr. 550 pr. ps. / min. kr. 8.800.
 
Middag kr. 775 pr. ps. min. 12 ps. inkl. aperitif og appetizer, UMAMI gourmet-middag med passende vine, kaffe og lidt sødt.
 
Til middagen kan der inviteres gæster, pris kr. 775 pr. ps.

Ved min. 16 deltagere til kursus og middag således kr. 1.325 pr. deltager
 
Kurset starter i køkkenet kl. 15 og 16:30, som det kan passe bedst, og  et arrangement med foredrag, kursus og middag varer 6½-7½ timer.

Alle priser er inkl. moms. På dette kursus sælges UMAMI-bogen til kr. 175.
 
Middagen kan udvides med en ekstra servering og vin, kr. 150 pr. ps. eller med en opgraderet vinmenu, pris f.eks. kr. 150 pr. ps.
 
Med forbehold for ændringer
STYRBÆKS | CVR: 20737034 | Slettensvej 223, DK-5270 Odense N  | Tlf.: 65915001 | mail@styrbaeks.dk