Umami i medierne
  • PUT THE SCIENCE OF UMAMI TO WORK FOR YOU (Paul Adams) Popular Science, 24 september 2015.
  • Sådan smager du til. Umami. Den lækre smag (Michael Schneider) Hjertenyt, September 2013, s. 36-37.
  • Umami – et redskab til den sunde velsmag (Lise B. F. Jensen) Scandinavian Food & Drink, Nr.6, oktober 2012, s.50-52.
  • Gåden om umami-velsmag er løst. videnskab.dk, 31. juli, 2012.
  • Velsmagens hemmelighed afsløret. P1 Morgen, 10. juli, 2012.
  • Velsmagens hemmelighed afsløret. videnskab.dk, 7. juli, 2012.
  • Derfor smager makrel i tomat godt. Fyens Stiftstidende, 7. juli, 2012.
  • Gastrofysik – ny videnskab om mad. DR P1 Videnskabens Verden, 9. oktober, 2012. Hør udsendelsen.
  • Velsmagende mad spændt for sundhedsvognen (Astrid Schou) JyllandsPosten, Newton, 6. maj, 2012, s. 5.
  • Videnskab rykker ind i køkkenet (Astrid Schou) JyllandsPosten, Newton, 6. maj, 2012, s. 4.
  • Anmeldelse i TV2/FYN: Bøger uden afbrydelser. 13. april, 2012. Se udsendelsen.
  • Dansk tang er fuld af umami (Michael Schneider) videnskab.dk, 28. marts, 2012.
  • Flavour and the New Nordic Cuisine. London Gastronomy Seminars, 28. marts, 2012. Video.
  • Seaweeds. The new frontier in bartending (Ian Cameron) CLASS Magazine, 24. april, 2012.
  • Auf den Geschmack gekommen (Harro Albrecht). Die Ziet, 23. februar, 2012.
  • Uhmmmami. Jagten på den gode smag (Connie Mikkelsen) Mad & Bolig 1, 2012, s. 90-95.
  • Umami – den femte smag (anmeldelse ved Jens O. P. Pedersen) Aktuel Naturvidenskab 6, december 2011, s. 44.
  • Umami. den 5. smag – uhmmmmm! Magasin Gastronomie 1, August 2001, s. 70.
  • Umami. Smag & Behag, August 2011, s. 8.
  • 5 Stjerner. Den femte smag (anmeldelse ved Søren Frank) Berlingske Tidende, 4. Sektion, 4. december 2011, s.27-28.
  • Den femte smag (Kristian Ditlev Jensen) Ud & Se, december 2011, s. 60. Læs artiklen.
  • Drengekogebog er til mænd der eksperimenterer med smagen (Kjeld Koplev), POLITIKEN, Kultur, 17. november 2011.
  • 5 Hjerter. Kokken, kemikeren og den gode smag (anmeldelse ved Kjeld Koplev) Politiken, s. 16. Læs anmeldelsen.
  • Velsmag – hvad er det? Vinbladet oktober/november 2011, s. 26.
  • Umami. En slags væg til væg smagsoplevelse. Biofag, Nr. 3, august 2011, s.16-17.
  • Umami. Gourmetaben og den femte smag. www.kantinen.dk, nr. 9, 2011, s. 20.
  • Umami – Gourmetaben og den femte smag. Fit Living, 16.6.2011.
  • Den femte smag. Sundhed 6, s. 34, 2011.
  • Den gode smag. Umami. Where2Go, august 2011.
  • En videnskabelig kogebog. FOA.dk, 2011.
  • Umami: Videnskaben om velsmagen. Kvindeguiden, 2011. Læs anmeldelsen.
  • Umami. Smag & Behag, 01.08.2011.
  • Umami – en bog om den femte smag (Th. Pedersen) Dansk Kemi 92(9), s.31, 2011.
  • Klog på smag. Samvirke, juli 2011, s. 36.
  • En anderledes madbog (Jannik Lunn), Bogmarkedet, 15. juni, 2011, s. 22-23.
  • Hvordan smager velsmag? ArnoldBusck, 03.2011, s. 36.
  • Umami. Gourmetaben og den femte smag, Fiskehandleren, 2. juni, 2011, s. 15.
  • Vejen til ENDNU mere smag, Mad & Venner 71, 2011, s. 14.
  • Madredaktørens favoritter. Alt For Damerne, 5. maj, 2011, s. 155.
  • Den femte smag, Fødevaremagasinet, nr. 5, maj, 2011, s. 20.
  • Velsmag og umami i dit eget køkken (K. Klinken) Information, Moderne Tider, 21.-22. maj, 2011, s. 18.
  • Uhm…Umami. Den femte smag, Fyens Stiftstidende, Fritid, 7. maj, 2011, s.1, 10-12
  • Umami – den femte smag, JyllandsPosten, Puls, 6. maj, 2011, s.2
  • Umami, Fyens Stiftstidende, 5. maj, 2011, s.2
  • Sådan bliver din mad velsmagende, TV2 Nyhederne, 4. maj, 2011, kl. 22.00
  • Guide til den femte smag (TV2 Nyhederne)
  • Hvorfor siger vi uhmmmm… (Klavs Styrbæk) P4 Fyn, 4. maj, 2011, kl. 10.09
  • Umami (Klavs Styrbæk) P1 Morgen, 30. april, 2011
  • Gå direkte efter velsmagen, Politiken, MAD, 24. april, 2011, s. 12.
  • Umami (Ole G. Mouritsen) Formiddag på 4′eren, 19. april, 2011, kl. 11.15
  • Umami- den femte smag (O. G. Mouritsen) P1 Danskernes Akademi, 7. april 2011, kl. 22.03
 
STYRBÆKS | CVR: 20737034 | Slettensvej 223, DK-5270 Odense N  | Tlf.: 65915001 | mail@styrbaeks.dk