Restaurant / Selskaber / Selskaber
SELSKAB PÅ STYRBÆKS
 se menu-eksempel nedenfor

 3, 4 og 6 retter eller PINTXOS-stemning
som 3 serveringer

 Menu 3 retter
Skotsk laks eller fynsk hane, hovedret og dessert
Aperitif & appetizer, 3-retters menu,
hvidvin og rødvin med efterskænkning, dessertvin,
kaffe & sødt samt menukort
  Pris kr. 695 alt inkl. 
  5 timers arrangement, min. 25 voksne

Med vin efter behov under middagen
Pris kr. 775
 
Menu 4 retter
Skotsk laks eller fynsk hane, hovedret og 2 desserter
Aperitif & appetizer, 4-retters menu,
hvidvin og rødvin med efterskænkning, dessertvin
 kaffe & sødt samt menukort 
Pris kr. 725 alt inkl. 
5 timers arrangement, min. 25 voksne 
 
Med vin efter behov under middagen
Pris kr. 795

Menu 6 retter
3 små forretter, hovedret og 2 desserter
Aperitif & appetizer, 6-retters menu,
hvidvin og rødvin med efterskænkning, dessertvin,
kaffe & sødt samt menukort 
Pris kr. 795 alt inkl. 
6 timers arrangement, min. 25 voksne

Med vin efter behov under middagen
Pris kr. 875

 PINTXOS-Menu 10 små retter
Menuen med 6 små forretter, hovedret og 3 desserter
Aperitif & appetizer, PINTXOS-menu,
hvidvin, rødvin og dessertvin med efterskænkning,
kaffe & sødt samt menukort
  Pris kr. 925 pr. kuv. alt inkl. 
7 timers arrangement, min. 25 voksne
 
Med vin efter behov under middagen
Pris kr. 995
 
 MENUEN 2017 PÅ STYRBÆKS
 som 3, 4, 5, 6 og 8 retter eller
PINTXOS-stemning med 10 retter

 Langtidshævet ValdemarBrød på Mel fra Kragegården

STYRBÆKS koldrøget skotsk Laks label Rouge
med smørstegt RamsLøgsRugBrød, Chili,
Quinoa med Citrus og Avocado

Cremet HønseBouillon med BlomKål,
SaltVandsFisk, SpringLøg og SesamPesto

 Argentinsk VildReje og Kerner fra Kragegaarden
med Lime, Ingefær, SoyaBønner og KorianderFrø

 Lufttørret UldGris med Spirer,
brændt, rød Peber og sorte Linser med Balsamico

Saftig, fynsk Hane stegt i KrydderUrter med
sprøde Salater, ParmesanEmulsion,
SpringLøg og BrødCroutôns

Cremet Høne med syltede, fynske Asparges,
sprødt Grønt og STYRBÆKS røget økoBacon

HOVEDRET
Modnet, dansk Kalv stegt rosa og mørt med Sar,
stegte Kartofler med PersilleGremolata og Gastrique,
gratineret KejserHat med Timian, Parmesan og HvidLøg,
Ratatouille med grillet Squash og PinjeKerner,
ristet BrødKrumme, BjergKikÆrter, saftige Tomater,
Chili og grønne Asparges fra Torup BakkeGård

DESSERTER
MarcipanKage med hvid ChokoladeCreme
og Kompot med BagHavens Frugt og Bær
 
Pousse Café

- i delikate Lag af cremet, blødt, sødt & sprødt -

STYRBÆKS cremet Karamel-Is
med Marengs og NøddeKnas

Detaljer skifter med årets gang

Med forbehold for ændringer
 
 
STYRBÆKS | CVR: 20737034 | Slettensvej 223, DK-5270 Odense N  | Tlf.: 65915001 | mail@styrbaeks.dk