Nytår / STYRBÆKS NytårsMenu 2017
Nytårsmenu Odense 
STYRBÆKS NYTÅRSMENU 2017
Bestil online
 
En overflod af smagsoplevelser
ALL IN eller som 3-retters menu
næsten uden arbejde undervejs,
klar til anretning på tallerkner og fade. 
 
ALL IN MED APPETIZER & FORRET,
PASTA & MELLEMRET, HOVEDRET & TO DESSERTER
 
APPETIZER / VILD HOTDOG
STYRBÆKS alternative HotDog med GranSalt og cremede Løg,
VildSvineBacon & VildtLever,
LyøHyben med vilde Løg og svenske TytteBær

Nordiske Toner
Færøsk Laks `tataki´ med grønne, fynske EneBær og Kvan,
knuste GræsKarKerner, SpringLøg, Rosa Peber-Sauce
og STYRBÆKS MalUrtBrød

STYRBÆKS PASTA
Ravioli med fynsk Vildt og Svampe
og krydret Tomat med Capers, Salvie og Parmigiano Reggioano

Asian-style
Bryst af fynsk VelfærdsHane med Chili, Lime og Galanga
og STYRBÆKS Ingefær, KinaRadise & Squash-Tsukemono,
SoyaBønner, BokChoy og ristede SesamFrø

JYSK KALV
Medaljon af jysk KalveRyg med Sar og Citron,
Pancetta-MascarponeKartoffel med Timian
og saftige, sorte BelugaLinser med SherryVineddike,
RødBede og karamelliserede RødLøg

YIN & YANG
Hvid og mørk ValNødde-MandelKage med JordNødder & Pistacie
i cremet Chokolade med KirseBærKaramel

Pink Lady med Bombay Gin

og cremet Yuzu med tørrede KirseBær

Med forbehold for ændringer
 
ALL IN kr. 495 pr. kuv.
med vild appetizer og menu 6 retter
med nordisk, italiensk, thai, jysk og yin&yang

3-retters menu kr. 350 pr. kuv.
med laks til forret, hovedret og chokoladenøddekage til dessert
 
Som tidligere år laver vi kø-frie intervaller,
hvor menuerne afhentes om eftermiddagen på
 
STYRBÆKS
Slettensvej 223
5270 Odense N

Bestil online
 
2017 har i STYRBÆKS-regi budt på udgivelse af hele to bøger,
og det skal selvfølgelig smitte lidt af på årets nytårsmenu,
hvor man både kan opleve elementer fra vildtkogebogen og
fra Tsukemono-bogen med de helt unikke, japanske måder
at tilberede både fisk og sprøde grøntsager.

Med appetizer´en indleder vi således nytårsmiddagen
med en vild og elegant fornyelse af den danske hotdog-tradition.

Den første ret med færøsk laks
bliver en nordisk fortolkning af en japansk klassiker,
mens vores tur omkring Italien bliver i største respekt for det italienske ideal, at pasta laver man selvfølgelig selv!

I mellemretten får vi lejlighed til med de thailandske smagstoner
at give ingefæren og kinaradisen den ultimative sprødhed.

Fra Guldrummet får vi velhængt filet af jysk kalveryg til hovedretten,
og pancetta-kartoflen kan anrettes á part i en skål eller på tallerkenen
med Belugalinser og rødbeder sammen med bøffen.

Desserterne er ikke helt uden procenter
– og en Pink Lady nyder man selvfølgelig med sugerør!

Allergi, andre hensyn og de unge
Til gluten- og nødde-allergikere kan vi finde en løsning,
og laksen kan udskiftes med pasta i 3-retters-menuen
/ ring og hør nærmere på 6591 5001
APPETIZER / VILD HOTDOG
 
NORDISKE TONER
 
STYRBÆKS PASTA
 
ASIAN STYLE
 
JYSK KALV
 
YIN & YANG
STYRBÆKS | CVR: 20737034 | Slettensvej 223, DK-5270 Odense N  | Tlf.: 65915001 | mail@styrbaeks.dk