Restaurant / Julemenu
DEN STORE JULEMENU
MED LIV I KØKKENET
 
Fredag og lørdag de 3 første weekender
den 1. og 2. december, den 8. og 9. december
samt den 15. og 16. december 2017

SEKS FISK-&-SKALDDYR-SHARE-PINTXOS-APPETIZERE
 
KamMusling gratineret med grøn Karry og VinterPorre

STYRBÆKS koldrøget skotsk Laks label Rouge
med sprød Tsukemono og syltede, hvide og fynske Asparges

STYRBÆKS varmrøget Torsk med økoBacon,
Endivie, spanske Mandler, Selleri-Tang-Salat og SennepsKorn

Argentinsk Vildreje med Ponzu og HvidLøgsSquash

Ceviche med HelleFlynder,
Pomelo, Chili, Persille, Løg og HjerteMusling

10-armet NordSøBlæksprutte med juicet PeberRod,
Oliven og sort HvidLøgsMojo
 
MELLEMRET
STYRBÆKS tørret Romsø-DåDyr
med Jordskokke i SolBær og Umami-Æble-Kompot
 
TO x VILD PASTA
Ravioli med Dyr, Svampe
og cremet Gorgonzola med GranSalt

Fettuchine med FasanBaconRosenKål og SalvieSmør
 
TO HOVEDRETTER
21-dages kroghængt Kam af FriLandsGris
med knust Peber, Laurbær og EneBær, RødBede,
brændt PersilleRod og cremet MascarponeKartoffel
&
Velhængt jysk Okse med Sort- og GrønKål,
Bønner, SpringLøg og Ingefær-Koriander-Lime-Gremolata
 
TO OSTE
Hel Stilton fra Nottinghamshire med PortVin og Pære

Fast Ged og lagret Ko fra GundeStrup
og husets syltede SolBær med Rosmari
 
TRE DESSERTER
Cremet, belgisk ChokoladeKage med SelleriCacao

HavreIs med karamelliseret HasselNød

Granite på sydfynske KirseBær
og luftig Ris a la Mande med KirseBærVin fra NyholmGård
 
 Med forbehold for ændringer
~~~~~◊~~~~~ 
 

JULEMENU ALL IN
SERVERET OG FRA BUFFET I KØKKENET
med share-pintxos-appetizere, dådyr, vild pasta, hovedretter, oste og desserter
Pris kr. 750
 
Menu og VinMenu
Share-pintxos med bobler og dådyr serveret - pasta, hovedretter og oste fra køkkenet -og desserter serveret ved bordet samt 5 vine, most/saft eller øl under middagen
Pris kr. 1.250
 
Hele menuen samt vine og kaffe serveret ved bordet for større selskaber
Pris kr. 1.295

 
~~~~~◊~~~~~
 
 
JULEMENU DEN GYLDNE MIDDELVEJ
SERVERET OG FRA BUFFET I KØKKENET

2 forretter, vild pasta, hovedretter, oste og desserter
Pris kr. 650
 
Menu og glas VinMenu
2 forretter serveret - pasta, hovedretter og oste fra køkkenet - og desserter serveret ved bordet med 5 glas vine, most/saft eller øl
Pris kr. 995

  
~~~~~◊~~~~~
 
 
JULEMENU 7 RETTER
SERVERET VED BORDET

2 forretter, 2 hovedretter og 3 desserter serveret ved bordet
Pris kr. 425
 
Menu med Aperitif & Appetizer samt VinMenu
Aperitif & appetizer, menu 7 retter og 3 vine,
most/saft eller øl under middagen, kaffe og sødt
Pris kr. 950

 
BESTIL PÅ FORHÅND / tlf. 65 91 50 01 eller mail@styrbaeks.dk
STYRBÆKS | CVR: 20737034 | Slettensvej 223, DK-5270 Odense N  | Tlf.: 65915001 | mail@styrbaeks.dk